Bella Donna Dag 2016

compilatie foto Bella Donna Dag 2016Bella Donna dag 2016

Op donderdag 12 mei biedt Inloophuis De Cirkel Helmond/de Peel vrouwen die getroffen zijn door kanker een gratis verwendag aan. Deze dag, de Bella Donna dag, wordt georganiseerd door Ciska Roth van Color Mix  in samenwerking met het Inloophuis. De workshops worden gegeven door deskundige begeleiders.

Tijdens de Bella Donna dag kunnen 18 vrouwen gratis deelnemen aan workshops.  De dag wordt geopend met een workshop: Ruimte scheppen door adem en stem. Aansluitend zijn er de volgende workshops; kleur – en haaradvies, huidverzorging en visagie.

Rond het middaguur wordt er een gezonde, smakelijke lunch geserveerd.
Geconfronteerd worden met kanker, zet je wereld op zijn kop. Het kan dan een verademing zijn om even aandacht aan jezelf te geven. Te ervaren wat het is om met behulp van je ademhaling in het hier-en-nu te kunnen zijn. Te voelen hoe je je huid kunt ontspannen met een heerlijke huidverzorging.  Zien wat kleuren met je doen. Zien hoe een juiste kleur lipstick je doet stralen. Haaradviezen te krijgen na chemo en te genieten van een hoofd- of handmassage.

En hoe bijzonder het is om lotgenoten te ontmoeten te midden van ontspanningsmomenten.

De verwendag begint om 9.15 uur en eindigt tegen 15.00 uur.

Spreekt zo’n dag u aan en heeft u niet eerder mee gedaan, meldt u zich dan aan bij:

Inloophuis De Cirkel. Piet Heinstraat 59, 5703 AK Helmond   Email: info@inloophuisdecirkel.nl  of telefoon: 0492-347904.
Tot ziens op 12 mei en vergeet u niet aan te melden.

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.