EyeOn Croy Nightrun

IMG_5306-9
IMG_5321-13

 

EyeOn Croy Nightrun op 12 mei 2017

De vijfde EyOn Croy Nightrun had alles in zich om te slagen. Een zachte avond, een sfeervol verlicht kasteel, acceptabele hardloop – en wandelafstanden en enthousiaste deelnemers. Hardlopers en wandelaars die hun inschrijfgeld voor het goede doel gaven: de Cirkel. Het inloophuis was goed vertegenwoordigd met gastvrouwen, bestuur, vrijwilligers en bezoekers. Om 21.30 uur werd het startschot gelost door bestuurslid van De Cirkel: Leo Kivits, die zijn mannen en vrouwen kwiek en monter een uur later op de sfeervolle Via Gladiola van kasteel Croy zag binnenkomen.

cirkel eyeoncroy_nightrun2017

De 5e (jubileum)editie van de EyeOn Croy Nightrun vond plaats op vrijdagavond 12 mei 2017. Zowel lopers als wandelaars kunnen meedoen om geld in te zamelen voor het goede doel. Dit jaar is dat De Cirkel, een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten.

Ook de Woutlopers hebben een mooie  actie opgezet n.l. een loterij voor de Cirkel.Opbrengst € 260,- .

Het aantal deelnemers  was 100 ….. dus mooi € 1000,- voor de Cirkel

Over De Cirkel
De Cirkel is een regionaal, laagdrempelig inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten. Je kunt er terecht voor een gesprek bij een kop koffie, een ontmoeting met een lotgenoot, meedoen met een activiteit, luisteren naar een lezing of op zoek naar informatie in een laagdrempelige huiskamersetting. Voor meer informatie kijk op de website.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.