Mannendag

Mannendag 30 maart

Inloophuis de Cirkel heeft een “Verwendag” voor mannen georganiseerd er hadden zich 17 mannen aangemeld en we kregen assistentie van 4 gastvrouwen.
Om 10 uur starten we de dag met een kopje koffie/thee met vlaai van Bakkerij ’t Bakkertje20170330_091705 (bedankt ’t Bakkertje) het was weer lekker.
Na de koffie, even een korte wandeling in de buurt van de Cirkel.
Frits van der Linden van Kookstudio Keukenkunst had alles mooi voorbereid met de door de Jumbo Brandevoort gesponsorde spullen.
20170330_140159Toen gingen we aan de slag met de aangeboden Kookworkshop.
Het was best spannend hoor met zo veel mannen in de keuken van de Cirkel, maar in ploegen en wat mannen die toekeken ging het fantastisch.

We hebben een heerlijke soep, kleine voorgerechtjes van witlof, zalm en kip variaties, 20170330_120605worstenbroodjes en ook nog cup cakes met een heerlijke melange van rode vruchten gemaakt.
Dit alles hebben met elkaar opgegeten en de gastvrouwen (die de tafels voor ons gedekt hadden) mochten natuurlijk ook mee eten.
Na nog een kopje koffie vertrokken we voor de excursie, rond 2 uur werden we verwacht bij Ebusco voor de bezichtiging van het bedrijf dat elektrische bussen maakt. Dit was heel erg interessant en er waren toch een aantal techneuten die moeilijke vragen hadden aan de rondleider.
Daarna nog even naar de Cirkel voor de afsluiting van deze mooie dag.
Veel DANK aan onze sponsors van deze dag:

Bakkerij ’t Bakkertje,  Frits van der Linden van Kookstudio Keukenkunst,
Ton Bax van Jumbo Brandevoort en  Eric Leijten van EBUSCO BV.

We kunnen terugzien op een mooie dag. Fijn dat jullie er bij waren.

 

20170330_12054620170330_122721

20170330_120619

 

 

 

 

 

 


Organisatie Mannendag  30 maart 2017

Inloophuis de Cirkel heeft een “Verwendag” voor mannen georganiseerd er hadden zich 17 mannen aangemeld en we kregen assistentie van 4 gastvrouwen.logo advertentie

Om 10 uur starten we de dag met een kopje koffie/thee met vlaai van Bakkerij ’t Bakkertje (bedankt  ’t Bakkertje)  het was weer lekker.

Na de koffie, even een korte wandeling in de buurt van de Cirkel.
Frits van der Linden van Kookstudio Keukenkunst had alles mooi voorbereid KeukenKunst_Kookstudio_Def kl met de door de Jumbo Brandevoort  gesponsorde materialen.

Toen gingen we aan de slag met de aangeboden Kookworkshop. logo Jumbu

Het was best spannend met zo veel mannen in de keuken van de Cirkel maar in ploegen en wat mannen die toekeken ging het fantastisch. We hebben een heerlijke soep, kleine voorgerechtjes van witlof, zalm en kip variaties, worstenbroodjes en ook nog cup cakes met een heerlijke melange van rode vruchten gemaakt.

Dit alles hebben met elkaar opgegeten en de gastvrouwen (die de tafels voor ons gedekt hadden) mochten natuurlijk ook mee eten.

1526368_714698561875314_647247019_nNa nog een kopje koffie vertrokken we voor de excursie, rond 2 uur werden we verwacht bij Embusco BV voor de bezichtiging van het bedrijf dat elektrische bussen maakt. Dit was heel erg interessant en er waren toch een aantal techneuten die moeilijke vragen hadden aan de rondleider.

Helaas was er geen bus aanwezig die passagiers mocht rijden, maar dat ritje houden we tegoed zei Eric.

Daarna nog even naar de Cirkel voor de afsluiting van deze mooie dag.
Veel Dank aan onze sponsors van deze dag:  Bakkerij  ’t Bakkertje, Frits van der Linden van Kookstudio Keukenkunst,  Ton Bax van  Jumbo Brandevoort en Eric Leijten van EMBUSCO BV.

We kunnen terug zien op een mooie dag. Fijn dat jullie er bij waren.

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.